facility services

Der er en vicevært til alle

Andersen Gruppen tilbyder viceværtløsninger, der passer til alle virksomheder. Og det uanset, om I sidder på kontor eller også har lager og produktion. Om I bor i byen og modtager mange gæster eller bor på landet med store, flotte grønne arealer. Uanset virksomhedens størrelse, virke og behov, kan I få præcis den vicevært, der passer til forretningen.

Faste eller flyvende viceværter

Andersen Gruppen viceværter fungerer både som faste viceværter på ejendommen eller som en del af et ”flyvende” hold, der udfører opgaver i udvalgte geografiske områder. Omfanget og tilrettelæggelsen af arbejdsopgaverne fastlægges altid i samråd med jer, og kan løbende tilpasses årstidsaktuelle behov.

Mange virksomheder har ansatte viceværter til den normale drift. Ved ferie eller sygdom er der ofte brug for hjælp, når der ikke bliver gjort rent, fjernet affald, ryddet sne, vasket trapper osv. Andersen Gruppen kan fungere som af­løser for jeres faste vicevært ved ferie eller sygdom.

Vi tilbyder bemandet døgnvagttelefon til de

virksomheder, som ønsker det. I tilfælde af fejl eller mangler kan viceværten hurtigt skaffe kvalificeret teknisk hjælp, der løser det aktuelle problem.