facility services

Erhvervsrengøring

Andersen Gruppen tilbyder professionel erhvervsrengøring. Vi håndterer både små og store opgaver, og leverer altid en effektiv og kvalitets-bevidst arbejde. Vi servicerer idag kontorer, lægehuse, produktionfaciliteter, udlejningslejligheder og butikker.

Vi sætter en ære i at udføre et ordentligt stykke arbejde. Vi optimerer og effektiviserer gennem tæt og opfølgende dialog.

Samarbejdet med Andersen Gruppen sikre:

  • Vi udarbejder kravspecifikation efter dine ønsker
  • Indkøring af medarbejderen med specialiserede rengøringsstandarder
  • Logbog, så du kan give dine ønsker videre til rengøringen
  • En fast Inspektør med ansvar for din aftale
  • Løbende evaluering og opfølgning

Professionel tilbudsgivning

Når vi udarbejder et tilbud på rengøring, gør vi det altid på et professionelt og sagligt grundlag, så I får den rigtige løsning fra starten. Vi besigtiger opgaven og beregner tidsforbrug samt forbrug af artikler udefra den enkelte opgave således at vi altid opnår det bedst tænkelige resultat for et konstruktivt og succesfuldt samarbejde.

Vinduespudsning skaber lys - og et rent indtryk

Vi mennesker fungerer bedst i naturligt lys og helst med en god udsigt til omgivelserne. Rene og klare vinduespartier giver lys og luft og skaber harmoni mellem ude og inde. Og én ting er fordelen ved at slippe klart sollys ind og bidrage til trivslen, noget andet er muligheden for medarbejderne for at kigge ud og følge med i dagens lys og årstidens farver.

Som en del af den normale rengøring på en ejen­dom har vi ofte vinduespudsning med. Vinduer pudses udvendigt enten fra lift eller teleskopstang (op til 5. sal). Vinduespudsning sker i samarbejde med vores hurtige og effektive samarbejdspartnere. Og skulle der være røget et glas eller et vindue, kan vi også sørge for hurtig udskiftning.

Trappevask fra kælder til kvist

Trapper er transportveje og folk bemærker dem kun, når de er støvede. Om sommeren er det måske nok med en fejning en gang om ugen og vask en gang om måneden. Men om vinteren kræves der andre midler, når der slæbes sne og sjap ind. Heldigvis har Andersen Gruppen de svanemærkede midler og energien til at klare trappevasken året rundt.

Trappevask og fejning af trappeopgange udføres ofte som en del af en viceværtordning. Ønsker I separat trappevask, er det også muligt. Normalt vaskes trappeopgange en gang om ugen, men i vinterhalvåret vælger en del ejendomme af gode grunde at øge intervallet. Én ting er sikkerheden, noget andet er trivslen med rene gulve og trapper.